Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2012 18:09 - В Страната на чудесата - Част Шеста
Автор: xsapience856 Категория: Други   
Прочетен: 2883 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 06.06.2021 10:25


 Все пак достатъчно време мина, за да осъзнаят стореното от тях, но по онова време никой не искаше да разбере, че вместо нормални и съзнателни в смирението си хора, се „произвеждаше“ скрап от угнетена людска маса. Законът на Древните бе преведен на местния език на тукашните люде, но бяха останали без учители, които да им го обяснят, та да се спре хаосът от фашизирана параноя, неспирно посявана от същества като Хистер. Някога той използваше лозунги за здрави тела и умове не само за да се отърве от душевно и неизлечимо болните, а и за да може междувременно да унищожи всички потомци на Древните, изолирани предварително, с извзети всички права и възможност за живот, със забрана да преминават границите на страната и континента, за да бъдат докарани до нищетата и болестите и да бъдат обвинени, че не са способни да спазват Закона и поради това, че са болни, „трябва да си отидат от този свят“. Искаше да се отърве от Учителите и неудобните за него заповеди в Закона, за да няма кой да му види страстите. Искаше да се отърве и от останалото болно население, тежащо на хазната. След ограбването на ценности и богатства от съседните нему народи, става прекалено ясно: икономиката е спасена...

 Людете по времето на новия „златен век“ дори не се интересуваха от сторената бъркотия, а даже предпочитаха да си стоят простовати в грухтящото си някогашно общуване и същевременно да се кичат с всякакви интелектуални отличия. Без учители Законът наистина не може да се учи, за да не се случи пак беля и да не се разтресат отново всички Светове, както стана през Световната война. Най-важно в Закона е неговото обяснение, защото всяко „едно“ от него означаваше „10“ други, a и също така важно беше, че в Неговия Закон не може някой да живее с нечисти намерения, нечисто тяло и нечисти уста. Ето затова, без жив Учител от потомството на Първите, законът не бива да се тълкува. Другите народи явно не го могат и историята го показва вече от хилядолетия. Без търпеливата и безкрайна мъдрост на Първите, никой не може да разбере Закона, колкото и за умен да се мисли, защото всеки един народ притежава различни възприятия. Има народи с изразена агресивна съзнателна нагласа, които са склонни да прекрачват леконравно дори най-важните закони. За всеки народ има някаква граница, за чието изместване са необходими столетия.

 Древните преживяха хиляди години в Закона, направиха го част от гените си и се разбира, че само те могат да получат неговата най-съвършена форма. Всички дилетанти и самозванци тръбят за заробване, окови и смърт, и то заради едната завист или параноя, и никой не разкри истината за неговата свобода, защото в Закона се състои най-голямата свобода и правото да се наречем човеци.

Поради голямото желание на много племена да се очовечат и като разбраха за това богатство, им бе оставена от Империята Нова книга, която обаче само успя да обърка съзнанията им, където се проповядваше подправен митраизъм и езичество, датата на раждане на новия спасител беше променена, за да съвпадне с езически празник, а еврейската култура се тълкуваше съвсем безочливо и невещо. Никой след това не поясняваше на поколенията на „спасените“ народи наложеното върху техния Учител наказание, поради което започна враждата срещу народа на Древните, въпреки че те дадоха за жертва не само новия спасител, но и себе си. Цели двадесет века народите от континента упражняваха насилие и тормоз над поколенията на Древните. Изначалният закон бе присвоен от чуждите племена за почти десет века, през което време на Древните им бе забранено дори да го изпълняват. Успяха да се нагодят племената от континента с цената на много наказания, поради невежеството и незнанието им. Няколко пъти се налагало да се събират новите духовни наставници, за да обсъждат големите си затруднения.

 Ето ме още тук, в страната, в която ставаха както добри, така и лоши чудеса от векове, а някои от тях човек не би искал ни да види, ни да чуе, отвратен дълбоко от гаврата и съсипията, и все се надявам един ден когато се събудя това да не е истина. Всеки ден злогаврите упорито ме убеждават, че е истина.

 Моля се понякога да бъда пощаден от невероятните чудеса, родени от главите на какви ли не ужасни люде и се надявам Той да ме чуе. 




Гласувай:
8


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. vostroto - Хубаво пишеш!И аз като се надя...
02.03.2012 18:12
Хубаво пишеш!
И аз така се надявам,Той да чуе, и да спре гаврата.
Поздрави!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: xsapience856
Категория: Лични дневници
Прочетен: 238023
Постинги: 45
Коментари: 192
Гласове: 3690
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031