Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.04.2012 15:46 - ИЗПРАВЛЕНИЕ - Част I
Автор: xsapience856 Категория: Други   
Прочетен: 2059 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 04.09.2022 14:34


     ИЗПРАВЛЕНИЕ
Част I 
  "Невежеството поражда престъпления, унищожения и нищета!"

 

Никак не мога да си обясня бясното анти-еврейско настроение в българското блогърско пространство от страна на български граждани, чийто статии се публикуваха и в новинарските издания на Dnes.bg, след многобройните инвестиции в България и до ден днешен, привлечени поради невероятно гъвкавата и благородна политика на Българския Цар и политици, както и след извършените благородни актове на Българската православна църква и българската общественост през Втората световна война. Българинът когато обеднее и огладнее малко, става безумно ожесточен. Бих желал да споделя със вас следните истини, които са документирани и съхранени векове преди вашето раждане.

Престъпленията, извършени от Римляните и Византийците, имаха нужда от хитри тълкуватели на пророчествата, както и от обвинения срещу народа на Израел в ритуални убийства на деца, с които да забранят на чистите души да проглеждат и просвещават в мъдростта и човешките духовни висоти. По онези времена мнозинството от людете са били примитивни и лесни за изкушения.

Защо Иврит е свещен ли? Защото с него започва и с него завършва Светото писание. Тази писменост останала достояние само на най-чистите и верните закона – свещениците.

Един уж православен духовник от Русия протойерей Борис Молчанов бил изчислил през 1938 г. натъкмено, че сатанизмът се бил състоял във съчетана от него фраза, като прилага цитати и пояснения от езотеричните трудовете на Елена Блаватска. Фразата била „Цар на Израел“. Народът на Израел нарича Г-д в своите молитви, Създателя на човешкия род, „Цар“, но фразата в молитвите е "Цар на света".

Година по-късно Хитлер, Мусолини и Сталин започват нова война срещу евреите. На езика на Израел думата за Свят има значението на Вселена и Свят едновременно, защото те са неделими части от творчеството на Всемогъщия Творец. В този смисъл се казва „гражданин на света“ - онзи човек, който е осъзнал, че е неделима част от целия свят, независимо с каква величина се оценява неговата личност, и че всяка негова постъпка рефлектира върху околната среда. Изчисленията на Молчанов са поредното лукаво и престъпно деяние, което някой е извършвал срещу цяла една Религия, култура и нация. Никой няма право да прави изчисления по молитви особено на Иврит, особено ако не е евреин и особено ако е такъв профан във вярата и религията! Той даже няма понятие за същност на молитвата.

В пророчеството на Йоан от Новия Завет също се говори за „Царят на Света“ (а не Княз). То се тълкуваше от християнските църкви като име на Сатана – Предателя, нечистия и лукавия без те да съобразят, че никой друг няма право да царува над целия свят, освен самия негов Творец, а народът на Израел не нарича никой друг по този начин освен Г-д, Единствен, който е Свет. За тях няма нищо по-свято от Създателя на Вселената, на Света, завещал света на потомците на първия човек - Адам (,което име значи човек и мъж едновременно), сътворен по Негов образ и подобие. Това може да се разбере лесно от книга Второзаконие (на иврит - Дварим), глава 6, стих 4, : "Слушай Израел, Г-д е бог наш, Г-д е един". Това е молитва, която се казва всеки ден от вярващите евреи.

Кой може да посмее да отправи молитвите си към Твореца, който владее силите на сътворението, на съдиите, на милостта и опрощението, на живота и смъртта? Само онзи, който е чист, който знае как да изговаря тези молитви и какви думи да употреби, защото вече се разбира, че не може да става дума за алчност, плътски или битови прищявки, или някаква мъст без да се приведе до съдиите, защото за да съди Той, всичко трябва да се открие и да се привлекат Неговите съдии от обучени за тази процедура лица. Случването на нещо не е достатъчно основание за унищожение, защото решението за случилото се може да е било взето от висши сили, или може да не сме информирани правилно. За същото случване обаче може да е отговорно злото, когато успяло да се прикрие от погледа Му. Питам всеки от вас, вие от къде ще знаете от какъв произход е причината, ако живеехте преди 2000 хиляди и повече години? Не, няма да знаете. Ако всеки съди по собствени разбирания и норми, то не би могло да има държава, нито царство, а хората щяха да се крият по пещерите и скалите в родово-общинен строй. Тогава е бил валиден закона на мъстта. Затова са ви необходими закони, необходим ви е учителя, свещеника, следователя и съдията от плът и кръв, изучавали законите. Затова понятието за магия все още присъства в речниците на народите по цял свят, защото лошите хора се учат да прикриват злото. Каквато и да е силата на злото, прикрито или открито, нищо не може да се мери с Неговата сила. Господ знае как да брани и пази Неговите деца, които е видял и са представени пред Него при раждането им и по-нататък, както е указано в Закона.


 




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: xsapience856
Категория: Лични дневници
Прочетен: 238859
Постинги: 45
Коментари: 192
Гласове: 3690
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930