Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2012 15:59 - В Страната на чудесата - Част Пета
Автор: xsapience856 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1632 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 06.06.2021 10:51


 Един ден от най-новата епоха Страната на чудесата осъмна в истерията на средновековните пророчества от любим на цяла католическа Европа пророк Мишел дьо Нострадам. Определени среди в континента бяха направили политика от тях и се изхранваха чрез сбъдването на неговите пророчества, като внимаваха всяко от тях да се сбъдне по тяхно осмотрение. Някой ден тежестта от всички бесове щяха да се отплатят на виновните, а те бяха ужасяващо тежки за понасяне и даже спомняне. „Който понасяше много“ разгада неговия код. Цяло изтезание бяха различните му тълкувания от вещи по въпроса съвременници. Разбра и механизма за програмиране на събития, на който разчитаха мистиците, особено ако бяха ...удобно прикрити психично болни. Един човек, колкото и да бъде усърден в изправлението на своите мисли, не би могъл вечно да издържа на сумарната сила от мислите и деянията на многото психопати. Що за изкривяване на историята на света бе това?!  Що за излагане на опасност и малтретиране на цели народи?! Нима един божи човек не може да разбере смисъла на живота и еволюцията на човешките души? И що за пророчество е това, да се разказват минали събития от преди няколко века и да се представят за бъдещи само заради едната математика на времето? Предсказанието за пресъхване на африканското езеро предотврати ли глобалното затопляне, помогна ли на Тесла да реализира екологичните си технологии? Къде присъства Никола Тесла, като ключова фигура в еволюцията на човечеството, в тези пророчества? Що за предсказания са това, щом символиката им е неразбираема? Когато едно предсказание е неразбираемо, то не може да помогне на никого и катастрофата не би могла да се избегне, и при всички случаи създава една масова параноична истерия с чувство за безизходица. Това е престъпление!
Какво стана в историята? „Хистер“ беше роден не през 1999 г., а 1889 г. от централно-континентален народ, който беше властващ (Австро-унгарската империя), а не от подвластните, а хистерията му тръгна по света и създаде Световна Война. А не е ли възможно тези дати да са удобно променени? Да, сега на хората им се ожулиха вратовете от тежкия хомот и унижения и ще ги видите озлобени и душевно ограбени от историята през последните 2000 години. 
Какво стана с онези, които разпространяваха идеята за нов идеален обществен строй, създал псевдо-култове, които накрая облагодетелстваха беззаконните? Законите им се опорочиха, създателите на новия ред бяха поканени от приемниците да си отидат, а приемниците натрупаха достатъчно първоначални средства, необходими за връщане на поверените им народи в натуралния за тях познат капитализъм 50 години постфактум. Сега поне хората нямаше да имат време да отглеждат глупости в умовете си и да се унижават с наизустяване на изкуствена идеологическа материя. Трудно се осъзнаваше, че евлюцията трябва да следва своя естествен ход, като беше нужно само да се осигуряват условия за съществуване. Останалото беше много учене, водещо до качествените изменения, осигуряващи изправление и въвеждане в следващото еволюционно стъпало.
Всичкият исторически цинизъм и умопомрачение от
XIX и XX век бяха ли назовани от този пророк? И след като го е било страх, и не може да спаси света, то за Б-га, защо трябваше да пише?!

Така в страната на чудесата тръгнаха людете да се очовечават след няколко значими пробива в историята на света, които се привеждат в ред до ден днешен. Старанията и мъдростта на древните бяха употребени от злогаври за техни лични облаги, като манипулираха и хипнотизираха людете по света с духовни и идеологични доктрини.  



Тагове:   чудеса,   страна,   хистер,


Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: xsapience856
Категория: Лични дневници
Прочетен: 238701
Постинги: 45
Коментари: 192
Гласове: 3690
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930